865636.jpg
Opiskelut ranskassa: 1. Toivon pääseväni opiskelemaan ranskaan. 2. Miksi? koska toivon oppivani paljon sarjakuvista... 3. Ranska on SE sarjakuva-maa... Minulle. 4. Toivon myös oppivani puhumaan hyvin ranskaa... ja että tulisin ymmärtämään sitä hyvin. 5. Sitten pystyn ostamaan ja lukemaan PALJON uusia sarjakuvia! 6. Toivoin myös saavani paljon uusia ystäviä. 7. ...Joiden kanssa voin puhua sarjakuvista! 8. Toivon että minulla tulee olemaan hauskaa...
865637.jpg
9. Mutta entä jos en tule ymmärtämään mitään? 10. Entä jos en opi mitään? Entä jos kukaan ei OPETA minulle mitään?! 11. Entä jos tulen olemaan täysin yksin!? 12. ...Ehkä en saisi ajatella tuollaisia ajatuksia! 13. Ehkä jos vain menen sinne... 14. Ei odotuksia.. Ei toiveita... Vain vapaa mieli. 15. Koska kaikki kokemukset ovat kokemuksia... kaikesta oppii... 16. Eikö niin?

Ranskan aine N:o 3 jotain virheitä voi ilmaantua vielä... Niin, ja jos katsoo tarkasti, voi nähdä mistä kohdista oon korjannu virheitä ;)

EDIT: ohops, unohdin suomennuksen! No nyt on sellainenkin... Tosin en kyllä edes itse muista meneekö tuo oikein.. No jotain tuollaista tuossa kuitenkin sanotaan... hih.